I loVe Design

I loVe Design

Thursday, 29 December 2011

Najwa Latif

Suatu hari Najwa Latif berpindah
ke sekolah baru....
Cikgu: selamat berkenalan....
Najwa: kita Berkenalan hanya
dalam laman muka buku.... :)
... Cikgu: sat gi cikgu hantar kau
dekat guru besar baru tau...
Najwa: Kau hantar pesan dan
suruh aku terima kamu ooohh
uwouwouwo :P
Cikgu: cikgu sakit hati dah ni :|]
Najwa: hati ku rasa sesuatu :P
Cikgu : sebelom kamu balik,
datang jumpa saya kat office..
Najwa : Dan pabila kau kata kau
mahu jumpa aku
Cikgu: atau kamu nak saya hantar
kamu dekat guru besar? :putnam:
Najwa: Ku gelisah berdebar hati
rasa tak menentu :)
Cikgu: cikgu rasa kamu ni dah tak
betol..
Najwa: Oh oh benarkah rasa itu...
Cikgu : ingat taw.. sebelum balik
nanti kamu datang office jumpa
saya!!
Najwa : bagaimana harus
bersua...ku rasa gementar tapi
bahagia
Cikgu : memang kalau dah ade
peluang nak rotan je kamu ni...
Najwa : perlukah kita beri peluang
pertama..
Cikgu : saya dah agak hang ni
bermasalah..
Latif : walaupun kita tak pernah
berjumpaa..... ooohh
uwouwouwo.......
Cikgu: otak saya dah sarat dengan
macam2 masalah.. Kamu ni buat...
Najwa: Banyak persoalan yang
berada di minda :)
Pelajar lain menyampuk: cikgu ni
banyak tanya la...
Najwa : Banyak tanda tanya dan
juga kata kerja
Cikgu disiplin : cikgu jom pegi
lunch dengan saya kejap lagi
Cikgu: Argh, tak nak, nak settle kes
najwa ni
Najwa : Otak kata jangan hati pula
kata ya ♥
cikgu: tak menentu saya di
buatnya..
Najwa : Hidup tak menentu
adakah ini cinta......
Cikgu : konfius!!!
Najwa : banyak soalan banyak
juga jawapannya
Pelajar lain : kalau ikut hati,cikgu
kami memang nak bunuh hang ni
adoiii
Najwa : kata hati dan rasa tak
dibiar saja..
Cikgu Disiplin : masuk bilik saya
nak jalankan operasi merotan ni...
Najwa : setiap yg berlaku ada
kebaikannya,harus pejam mata
dan cuba apa saja...
Cikgu Disiplin : kamu pandang
muka saya..
Najwa : Pabila kau renung tajam
tajam mata aku
Cikgu Disiplin : cikgu, kau rasa kita
nak report kat encik latif ke..
Cikgu : aku rasa...
Najwa : Ku rasa sesuatu rasa yang
ku tak tahu
Cikgu : Najwa! Ape semuanya ni?
Najwa : Oh oh ini cinta
remajaku.. :P
Cikgu : cinta? Dengar baik2 kata-
kata cikgu ni...
Najwa : Dan pabila kau katakan
kau suka aku... ^_^
Cikgu Disiplin : sudah., Diam!!
Najwa : Ku terdiam terkedu tak
tahu mana nak tuju...
Cikgu Disiplin : Cikgu! cinta apa
yang dia merepek ni?
Cikgu : Oh oh itulah cinta yang
satu ♥
Cikgu Disiplin , Cikgu , Najwa :
Cinta di muka bukuu...

1 comment: