I loVe Design

I loVe Design

Wednesday, 28 December 2011

AISHITERU & VANILA COKLAT

Kali ni nak cite pasal drama tv plak..hri 2 tgh survey2 blog Malaymovies.full, nak tgk cite ap utk hilangkn boring..ternmpk la1drama tv ni..tjuk die agak unik..n cover page utk drama ni pn unik n comel..AISHITERU..mcm tjuk lagu Zivilia Band kn?hehe..em..cite ni bru je start..episod 1..try layan je la cite ap..hehe..plakonnya..heroin=Erin Malek, dan dua hero dlm cite ni= Izzue Islam (ahli grup Fourteen 2..) n Afiq Muiz..(Dua-dua plakon baru)..tp kn skali pndg muke Afiq Muiz ni mcm Remy Ishak..cube tgk..btul x?

Tp sblum ana nk cite drama ni tntg ap..lpas ana dh hbs tgk smpai hbs episode 1 tu..rse gram la plk..sbb xblh tgk cite 2 smpai the end..kna tnggu next week demi next week la nk tgk smbungannya..hehe..tgh2 upload 2..trnmpk la plk 1 lg drama..tjuk drama ni pn cute n unik jgk..VANILA COKLAT..episode 1 jgk..hehe..Plakon utama Izara Aisyah n Aiman Hakim Ridza..(plakon bru jgk)..bru tgk episode ptama..dh trpikat nk tgk episode strusnya..
Dua-dua cite ni tema die sama jer...kena KAHWIN PAKSA. yelah..penerbit pn sma..ASIA MEDIA CONTENT..hehe..cite Aishiteru bkisahkan tntg prcintaan 3 segi..heroin ank seorg nelayan, hero 1 seorg student UKM (dari kg yg sama) dn sorg hero lg ank org kaya..hero stdent UKM tu dgn heroin brkwn sjk dari kcik lg..msing2 simpn prsaan tp xbrani nk luahkn..huhu..ana pn xbrape pndai nk cite plot dmi plot ni..huhu..cite stkat yg ana thu je la...cite Vanila Coklat plk bkisahkn dua org student yg kna khwin pksa dsbbkn olh perents diorang..heroin 2 ank doktor n hero plk anak Dato..mcm msuk je kn?mslhnye dua-dua org ni musuh yg sgt ketat di kolej..dn cite Aishiteru pn same..hehe.so...nk thu cite slanjutnya kisah dorg smua 2...sila lah tonton sndiri..best cite ni utk mngisi masa lapang korang..hehe..enjoy  n have fun..!


No comments:

Post a Comment